× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Shaormeria soției unui angajat al OPC Teleorman, închisă

Exploziv News 24 • 23-09-2021, 22:00:44 • 333 vizualizari
 

Mizerie, muște care roiau pe produsele specifice fast food-urilor și frigidere ruginite, în care se aflau depozitate produsele alimentare, asta au găsit inspectorii pentru protecția consumatorilor la shaormeia soției unui angajat al OPC Teleorman.

Deși a vrut să dea un exemplu de bună practică, verificând o unitate de alimentație publică a familiei unui angajat al instituției, conducerea ANPC a rămas surprinsă să constate faptul că, însăși soția inspectorului care avea atribuții de verificare nu respecta nicio normă de igienă, cu toate că este una dintre cele mai căutate fast food-uri din municipiul reședință de județ al Teleormanului.

„Eu am ajuns în Teleorman, astăzi, pentru prima dată. Merg în toată țara, pe la colegi să discut cu ei, să văd ce probleme au, să discutăm despre bugete. Când am ajuns la Alexandria, am aflat că unul dintre colegi, respectiv soția dânsului are o shaormerie, astfel că le-am zis să mergem în control pentru a da un exemplu de bună practică. Inspectorii de la Alexandria au fost de acord, cu toate că mi-au spus că nu au mai verificat de foarte mult timp locația…Ce am găsit acolo…mizerie, muște ș.a.m.d. Colegii care au făcut controlul au rămas și au întocmit actele de închidere temporară”, a declarat pentru Explozivnews24.ro, președintele ANPC, Claudiu Daniel Dolot. 

Shaormeria se află pe strada Dunării, în stație la 1 Mai, pe partea stângă, în direcția Alexandria – Poroschia.

Am contactat-o telefonic și pe Mioara Guriță, comisar șef CJPC Teleorman pentru a ne spune mai multe detalii despre acest subiect, cu atât mai mult cu cât verificarea a „picat” în sarcina inspectorilor alexăndrineni, însă, așa cum deja ne-a obișnuit, dumneaei nu „poate” să comunice fără aprobare.

„Nu pot să vă confirm, dar nici să vă infirm, luați legătura cu cei din conducerea ANPC”, a spus șefa de la Alexandria.

Una peste alta, încercarea de a prezenta un exemplu pozitiv pentru restul oamenilor care dețin restaurante de tip fast-food a fost un eșec total.

 

 

Articolul Shaormeria soției unui angajat al OPC Teleorman, închisă apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Shaormeria Soției Angajat Teleorman închisă