× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Împăratul roșu de la Roșiori de Vede, Valerică Cîrciumaru a făcut-o pe activista Maria Saioc să declare: Hoții inimaginabile în polul sărăciei!

Internet • 09-05-2024, 09:50:18 • 114 vizualizari
 

În Roșiorii de Vede, sinecuriștii din PSD și PNL ocupă scaune calde, fără a face nimic pentru cetățeni, ci doar pentru a-și îmbogăți averile din furt și șpăgi. Împăratul Valerică Cîrciumaru se confruntă cu întrebările activistului civic Maria Saioc, care rămân fără răspuns în legătură cu contractele cu dedicație și preluările ostile de terenuri. Orașul a pierdut jumătate din populație în ultimii 34 de ani, iar tinerii pleacă în Occident și București din lipsa locurilor de muncă. Valerică Cîrciumaru percepe taxe la angajare și dă funcții publice cu sprijinul mafioților din Primăria Roșiori de Vede.

TECSA, firma lui Aydogan Sakir, prietenul lui Valerică Cîrciumaru angajează oameni în condiții inumane. Afacerile primarului și ale fiului său au explodat în ultimul mandat, implicându-se în scheme infracționale. Alte personaje asociate cu primarul sunt Zlătaru Mircea, Milostivu Alexandra și Mihuț Tudora. Spațiile comerciale din oraș sunt deținute de mafiotul Teodor Nițulescu, un alt apropiat de al său.

Roșiori de Vede se confruntă cu o situație disperată, devenind un oraș fantomă după ce pensionarii vor muri, lăsându-l plin de vile abandonate și blocuri gri. Industria orașului a fost distrusă, lăsând în urmă doar ruine și câini vagabonzi.

 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Împăratul Roșiori Valerică Cîrciumaru Făcut-o Activista Declare Hoții