× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații

Impact News 24 • 07-08-2023, 10:00:42 • 316 vizualizari
 

Un tânăr de 23 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs, duminică după-amiază, pe drumul care face legătura între Urluiu și Plosca.

Din primele informații, se pare că tânărul, de loc din Plosca, ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a zburat peste șanțul de pe marginea drumului și s-a oprit într-un canal de irigații adânc de aproximativ 3 metri, răsturnată. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență cu multiple traumatisme.

Și mama tânărului a avut nevoie de îngrijiri medicale, când a ajuns la fața locului și a văzut situația în care se află fiul său.

Bucăți din mașină – motor, roti și elemente de caroserie s-au împrăștiat pe câteva zeci de metri în zona în care s-a produs accidentul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

[embedded content]

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident între Plosca Urluiu Tânăr Zburat Mașina într-un Irigații