× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Jandarmii teleormăneni, mereu alături de oameni

Ziarul Mara • 08-08-2023, 10:00:17 • 26 vizualizari
 

Duminică, fiind în timpul liber la cumpărături pentru familia sa, Cătălin, unul dintre jandarmii Detașamentului 1 Mobil Alexandria, a observat în centrul orașului Pitești o persoană în vârstă, care părea dezorientată și era aproape de a se prăbuși pe asfalt.

Jandarmul a intervenit rapid, evitând astfel lovirea persoanei prin cădere, a acordat primul ajutor și a apelat numărul unic de urgență 112.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a echilibrat persoana care suferise o hipocalcemie, aceasta urmând ulterior să se îndrepte spre domiciliu. Între timp, jandarmul a solicitat un taxi, pentru a se asigura că aceasta va ajunge acasă în siguranță.

Cătălin este absolvent al Școlii militare de subofițeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani- promoția martie 2022 și este încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman din luna octombrie 2022.

În noiembrie 2021, acesta a reușit să ajute o persoană a cărei mașină luase foc în mers, lichidând incendiul și asigurându-se că persoana este în afara oricărui pericol.

Îi mulțumim acestui jandarm pentru faptul că se află în slujba cetățenilor mereu, chiar și în timpul liber!

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Jandarmii Teleormăneni Alături Oameni