× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Senatorul Eugen Pîrvulescu pierde teren politic- I-a fost refuzat un loc eligibil pe lista de consilieri locali la Alexandria

Ziarul Contrapunct • 28-04-2024, 20:00:14 • 131 vizualizari
 

Dosarul în care senatorul Eugen Pîrvulescu este acuzat de fraudarea unui concurs de angajare la Serviciul de Ambulanță Teleorman, l-a făcut să piardă teren politic. După demisia de la șefia PNL Teleorman, a rămas simplu senator, pierzându-și și funcția de conducere de la Senat, unde fusese timp de patru sesiuni, chestor. În filiala PNL Teleorman, acesta ocupă funcția de prim vice președinte alături de Costel Barbu.

Nu este niciun secret că poziția senatorului nu mai este privilegiată. Că oamenii cu care a refuzat să colaboreze pe vremea când era pe ,,cai mari,,, sunt acum pe poziții importante în filiala teleormăneană, iar el nu are nicio influență asupra lor. Noul președinte interimar, Daniel Constantin, preluând frâiele partidului, a făcut schimbări radicale și a reformat filiala.

Senatorul Pîrvulescu, care la alegerile de acum patru ani a pierdut poziția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, la aceste alegeri ar fi dorit să intre pe un loc eligibil în listele de consilieri locali PNL la Alexandria. După cum se vede, politica devine drog pentru cei care au ,,gustat,, din privilegiile ei.

Solicitarea senatorului a fost respinsă ( aflăm pe surse), și de către președintele Daniel Constantin, dar și de președintele organizației Alexandria, candidatul la fotoliul de primar, Hari Epure. Din sursele noastre, Hari Epure a refuzat prezența pe lista sa de consilieri a lui Eugen Pîrvulescu. În ultima perioadă, senatorul Pîrvulescu trăiește o situație ingrată. Mulți dintre colegi se ,,dezic,, de cel, care până mai ieri era cel mai important om din PNL Teleorman.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost președintele PNL Teleorman, a fost candidat la președinția Consiliului Județean Teleorman la ultimele alegeri. Acum, a cerșit un loc eligibil pe listele PNL la Consiliul Local Alexandria. Încurcate sunt căile politicii, dar pot deveni umilitoare, atunci când nu ai demnitatea să renunți.

 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Senatorul Pîrvulescu Pierde Politic- Refuzat Eligibil Consilieri Locali