× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Copilă de 12 ani, agresată în plină stradă de un bărbat

Impact News 24 • 30-12-2023, 14:00:49 • 52 vizualizari
 

O copilă de 12 ani, care mergea la un supermarket din Alexandria, a tras o spaimă soră cu moartea cu puțin timp în urmă, după ce un bărbat necunoscut, a abordat-o pe stradă, în zona V-uri, într-un mod mai mult decât deplasat.

Din primele date, se pare că individul ar fi luat copila în brațe și ar fi sărutat-o cu forța, dar din fericire fata a reușit să scape din ghearele bărbatului și a fugit acasă unde a povestit părinților cele întâmplate. Și de parcă nu ar fi fost suficient, în timp ce tatăl fetei ieșea din bloc pentru a vedea dacă mai dă de urma bărbatului, a avut surpriza neplăcută să constate că agresorul venea după fată, moment în care l-a lovit pe acesta.

Agresorul care are 25 de ani și este din Alexandria, potrivit primelor informații, a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Mai multe echipaje de jandarmi și polițiști s-au deplasat în zona în care a avut loc incidentul, iar oamenii legii fac cercetări pentru a stabili ce anume s-a întâmplat și împrejurările în care s-a produs incidentul.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Copilă Agresată Plină Stradă Bărbat