× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Finanțare de 8,5 milioane lei pentru modernizarea drumurilor în Uda Clocociov

Ziarul Teleormanul • 30-05-2024, 20:00:10 • 57 vizualizari
 

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 956.985.839,69 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, cât și modernizarea drumurilor de interes local, a podurilor și podețelor.

“Prin toate programele pe care le coordonăm, urmărim modernizarea tuturor localităților din România, reducerea disparităţilor dintre regiuni și asigurarea unor condiții decente de viață pentru toți locuitorii”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Din județul Teleorman, a semnat contract de finanțare o singură unitate administrativ- teritorială – Uda Clocociov, pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Uda Clocociov, județul Teleorman”, a cărui valoare este de 8.552.375,86 lei.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Finanțare Milioane Pentru Modernizarea Drumurilor Clocociov