× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Dănuț Cristescu: “Legea privind executarea pedepsei cu închisoarea in cazul accidentelor mortale este in vigoare!”

Infoexpres TV • 25-08-2023, 14:00:26 • 38 vizualizari
 

Anul trecut am semnat și susținut la Senat, o propunere legislativă potrivit căreia in cazul accidentelor generatoare de pierderea vieții victimei, cauzate de conducători auto fără permis, băuți sau drogați, executarea pedepsei aplicate sa nu mai poată fi suspendată(închisoare cu executare).

Spuneam că este un prim pas pentru a reduce numărul persoanelor care se urcă la volan fără permis, băute sau sub influența stupefiantelor și, implicit, numărul de accidente provocate de acestea.

Propunerea a fost făcută de colegul meu senator, Robert Cazanciuc, legea este promulgată și este în VIGOARE.

NU există scuze, explicații, indulgență atunci când alegi să conduci o mașină sub infuența drogurilor și a alcoolului! De la cei care fac așa și până la toți cei care au datoria de a sancționa toți trebuie să plătească pentru moartea oamenilor nevinovați.

Iar dacă, pentru crima din stațiunea 2 Mai, ministrul de Interne a decis să trimită corpul de control pentru a ancheta situația în teren, atunci, primul lucru care trebuie cercetat este toleranța polițiștilor față de șoferul care a produs acest accident extrem de grav.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Dănuț Cristescu Privind Executarea Pedepsei închisoarea Accidentelor Mortale Vigoare