× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

42,21%, rata de promovare a concursului naţional de titularizare în judeţul Teleorman-sesiunea 2023, după contestaţii

Informatia de Teleorman • 01-08-2023, 10:00:54 • 62 vizualizari
 

Ministerul Educaţiei a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele finale obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar-sesiunea 2023 (după soluţionarea contestaţiilor).

În judeţul Teleorman situaţia a fost următoarea:

  • Procentul notelor mai mari sau egale cu 7 (şapte) obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă este de 42,21%;
  • Procentul notelor mai mari sau egale cu 5 (cinci) obţinute de candidaţii care au susţinut proba este de 74,84%;
  • 84 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99.

În centrele de evaluare au fost notate 199 de lucrări ale candidaţilor din judeţul Teleorman. Candidaţii din judeţul nostru au depus 49 contestaţii, în urma cărora 5 lucrări au primit aceeaşi notă ca la prima evaluare, iar 44 lucrări au primit note diferite. Astfel, 19 lucrări au primit notă finală mai mică decât nota iniţială, respectiv 25 lucrări au primit notă finală mai mare decât nota iniţială. La 1 candidat, nota s-a modificat peste 5 (cinci) şi la alt candidat, nota iniţială s-a modificat peste 7 (şapte). Pentru a obţine statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, s-a realizat în şedinţele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 şi 28 iulie.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Promovare Concursului Naţional Titularizare Judeţul Teleorman-sesiunea Contestaţ