× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un bărbat din Dracea a ajuns în arest după ce a fost depistat la volan fără permis și a refuzat prelevarea de mostre biologice

Ziarul Teleormanul • 08-09-2023, 10:00:13 • 80 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crângu au reținut un bărbat în vârstă de 59 de ani, domiciliat în comuna Dracea, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 4 septembrie a.c., în cadrul unei acțiuni organizate și desfășurate de polițiști în vederea creșterii siguranței rutiere, a fost depistat conducând un autoturism în localitatea de domiciliu, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Deoarece la momentul opririi în trafic emana halenă alcoolică, conducătorului auto i-a fost solicitată testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul refuzând, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea mostrelor de sânge.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 7 septembrie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbat Dracea Depistat Fără Permis Refuzat Prelevarea