× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

SONDAJ alegeri locale – Primăria Alexandria / Se strânge lupta dintre Haralambie Epure și Victor Drăgușin

Ziarul Teleormanul • 28-05-2024, 20:00:12 • 202 vizualizari
 

În ultimele zile, în Alexandria, a avut loc o cercetare sociologică ce confirmă tendințele observate încă de la începutul campaniei electorale, scrie publicația businesswatch

Conform rezultatelor celui mai recent sondaj efectuat în municipiul Alexandria de către compania de cercetare a opiniei publice Epsilon Poll, se strânge lupta dintre actualul primar, Victor Drăgușin (PSD) și candidatul PNL, Haralambie Epure.

Haralambie Epure a recuperat foarte multe procente în ultimele 30 de zile, iar diferența dintre cei doi este în marja de eroare.

Conform Epsilon Poll, aproximativ 80% dintre alexăndrineni sunt convinși că vor merge la vot, peste media națională, care este calculată 53,3%.

Majoritatea cetățenilor din Alexandria acuză direcția în care s-a îndreptat orașul în ultimii patru ani. 69% dintre aceștia consideră că direcția este greșită și foarte greșită.

În lupta pentru primărie asistăm la un dans în doi între candidații PSD și PNL.

În ceea ce privește votul politic, diferențele sunt semnificative. Candidatul liberal a reușit să treacă mult peste bazinul electoral PNL.

Sondajul a fost realizat în perioada 24 – 27 mai de către compania de sondare a opiniei publice Epsilon Poll. Volumul eşantionului: 1001 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Metoda de culegere a datelor a fost CATI (Computer-Assisted Telephonic Interview). Cercetarea sociologică are o marjă de eroare +/- 3.1%.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
SONDAJ Alegeri Locale Primăria Alexandria Strânge Dintre Haralambie Victor Drăgușin