× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Mașina de la drumuri care tăia iarba pe DE 70, lovită de două ori pe același tronson de șosea

Exploziv News 24 • 06-06-2024, 14:00:48 • 102 vizualizari
 

Dacă în primul caz, o femeie de aproximativ 43 de ani cu diferite traumatisme a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Alexandria, în al doilea incident rutier, un bărbat care se afla pe marginea drumului și cosea iarba a fost spulberat de o cisternă. 

Având în vedere gravitatea celui de-al doilea eveniment, pe lângă pompieri, care trebuie să se asigure că nu există pericol de incendiu sau scurgeri de carburanți, la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic.

”În urma acestui eveniment au rezultat două victime, conștiente și cooperante, neîncarcerate, cu diferite traumatisme, care au fost transportate la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii militari au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări”, a transmis biroul de presă al ISU Teleorman.

Primul șofer le-a declarat polițiștilor că nu a văzut autovehiculul de la drumuri din cauza perdelei de praf care îngreuna vizibilitatea. Două dosare penale au fost deschise, oamenii legii urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au întâmplat accidentele.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Mașina Drumuri Lovită Același Tronson șosea