× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Useristul Constantin Fierăscu, “bâlbâială pe Facebook” de Ziua Culturii Naționale

Ziarul Teleormanul • 16-01-2024, 20:00:11 • 41 vizualizari
 

Departe de a fi “inspirat de geniul lui Mihai Eminescu”, așa cum încearcă să se automotiveze, useristul Constantin Fierăscu a gafat în mod repetat în mesajul public cu ocazia Zilei Culturii Naționale, de pe pagina sa de Facebook.

Inițial, acesta anunță că, la 15 ianuarie 2024, “marcăm 132 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu”, după câteva ore editează postarea și îi ies “135 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu”, pentru ca, într-un final, să realizeze, după ce i-a fost semnalizată eroarea de către cititorii săi, că Ziua Culturii Naționale – 15 ianuarie este marcată în aceeași zi cu nașterea marelui poet. A mai reușit, până la urmă, să socotească și câți ani au trecut de atunci – 174.

Interesant este și faptul că răspunsul pe care acesta i-l dă unui comentator care i-a semnalat gafa frizează cumva ipocrizia, la pachet cu o oarecare asumare a greșelii mai mult decât evidente: “am modificat. Mulțumesc. Într-adevăr, din exprimare se putea înțelege altceva”. (!?!) Ce altceva ar fi putut oricine să înțeleagă decât ceea ce a scris?

Să reamintim că Fierăscu ocupă acum funcția de administrator public al municipiului Roșiori de Vede, după ce mult timp a fost printre cei mai vocali politicieni ai zonei, criticând și vituperând la adresa social-democraților în mod special.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Useristul Constantin Fierăscu Bâlbâială Facebook Culturii Naționale