× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Șeful Biroului Ordine Publică Alexandria, cercetat de Controlul Intern, după ce a provocat un accident și a fugit

Exploziv News 24 • 06-01-2024, 20:00:52 • 102 vizualizari
 

Practic, potrivit unor surse judiciare, omul legii s-a cinstit la muncă, în Ajunul Bobotezei, iar în jurul orei 20.00, s-a urcat la volanul mașinii personale și a pornit. „Afumat” bine de aburii alcoolului, polițistul a lovit două mașini parcate pe strada Tudor Vladimirescu. 

Dar, nici măcar așa nu s-a oprit, ci a fost găsit de polițistii de la Rutieră la câteva sute de metri de incident, în afara autoturismului proprietate personală. Primii care au furnizat informația au fost reporterii site-ului Total Impact, care au scris că șoferul este șeful Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipale Alexandria, Ion Mirea. Pe marginea acestui subiect, IPJ Teleorman a emis astăzi un comunicat de presă.

„La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați direct de către un bărbat din municipiul Alexandria cu privire la faptul că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, avariind două autoturisme. Împreună cu apelantul, polițiștii au reușit să identifice conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Alexandria, la mică distanță față de locul menționat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism. La vederea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern”, informează IPJ.

Este adevărat că nu specifică niciunde calitatea „bărbatului” incriminat, însă prin deducere, dacă s-a deschis o anchetă internă, vorbim de un polițist. O altă dovadă potrivit căreia este vorba de șeful de la Ordine Publică este autoturismul proprietate personală. Rămâne de văzut cum se va încheia acestă situație, având în vedere faptul că ofițerul în cauză întrunește toate condițiile legale pentru a ieși la pensie.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Șeful Biroului Ordine Publică Alexandria Cercetat Controlul Intern Provocat Accident