× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Grefierii din Teleorman, în grevă pentru a 7-a zi: Instanțele rămân blocate în semn de protest

Liber in Teleorman • 18-12-2023, 14:00:11 • 123 vizualizari
 

Grefierii din Teleorman continuă protestul pentru a 7-a zi consecutiv, blocând activitatea instanțelor în semn de nemulțumire față de neplata integrală a salariilor și a tranșelor din hotărârile judecătorești.

Negocierile recente dintre reprezentanții grefierilor și oficialii Ministerului Finanțelor nu au dus la un acord satisfăcător, exacerbând tensiunile în rândul grefierilor. Principala revendicare a acestora constă în plata integrală a salariilor și a tranșelor prevăzute în hotărârile judecătorești, o cerere ce nu a primit încă un răspuns favorabil.

Liderii de sindicat au exprimat nemulțumirea față de rezultatul discuțiilor, subliniind că revendicările lor sunt legitime și că refuzul de a primi compensațiile cuvenite afectează nu doar grefierii, ci și buna desfășurare a proceselor judiciare.

În contextul eșecului negocierilor, grefierii au protestat și luni în fața instanțelor din Teleorman. Aceste acțiuni sunt menite să atragă atenția opiniei publice asupra dificultăților cu care se confruntă grefierii și să exercite presiune asupra autorităților pentru a găsi o soluție rapidă și echitabilă.

În timp ce instanțele rămân blocate, impactul protestelor se resimte deja în activitatea judiciară din județul Teleorman.

GREVĂ în justiție! Judecătorii se alătură protestului grefierilor, în Teleorman

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Grefierii Teleorman Grevă Pentru Instanțele Rămân Blocate Protest