× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Prognoza meteo pentru Teleorman. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată după data de 6 martie

Informatia de Teleorman • 27-02-2024, 10:01:00 • 74 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul  26 februarie-10 martie 2024.
La începutul intervalului, media regională a temperaturii maxime va fi de 18 grade, iar în zilele următoare (până în data de 4 martie) se va situa în jurul a 15 grade. Între 5 şi 10 martie sunt estimate temperaturi maxime mai scăzute, la o medie a acestora de 11…12 grade. Media temperaturilor minime va scădea uşor în primele nopţi, până la valori de 1…3 grade, în 29 februarie, 1 şi 2 martie va creşte la 4…5 grade, apoi va fi 1…2 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată după data de 6 martie. În restul intervalului ploile sunt posibile doar pe arii restrânse.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Probabilitatea Pentru Precipitaţii Ridicată Martie