× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Avertisment APIA Teleorman: Mulți fermieri riscă să rămână fără subvențiile pe hectar și cap de animal

Ziarul Teleormanul • 28-05-2024, 20:00:12 • 92 vizualizari
 

Perioada scurtă alocată în 2024 depunerii cererilor de plata la APIA îi va lăsa anul acesta pe mulți fermieri fără subvențiile pe hectar și cap animal, avertizează reprezentanții APIA Teleorman.

“Numeroși fermieri nu vor primi aceste ajutoare financiare, deoarece depășirea termenului final de depunere a cererilor, 7 iunie 2024, va duce la excluderea lor din procesul de aprobare a subvențiilor pentru anul 2024.

Mai mult, atragem atenția asupra faptului că anul acesta nu există perioada suplimentară de depunere a cererilor cu penalități de întarziere.

Din totalul de 13.241 de fermieri, până în prezent s-au prezentat aproximativ 9.400 de fermieri.

Asta înseamnă că, în cele câteva zile rămase, peste 3.800 de fermieri ar trebui să se prezinte la centrele APIA de care aparțin.

Din păcate, mulți dintre fermierii teleormăneni nu și-au respectat programările, ceea ce înseamnă că se reprogramează și se suprapun cu alți fermieri, iar personalul nu va putea face față.

În aceste condiții, multe persoane vor rămâne anul acesta fără subvenții pentru că un număr mare de solicitări în ultimele zile va face ca sistemul informatic să cedeze și personalul, oricum insuficient, să nu facă față unui aflux asa de mare de solicitanți”, transmite sursa citată.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Avertisment Teleorman Mulți Fermieri Riscă Rămână Fără Subvențiile Hectar Animal