× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tânărul căutat în Dunăre a fost găsit! Din păcate, fără suflare

Ziarul Mara • 22-08-2022, 22:00:16 • 29 vizualizari
 

Tânărul căutat timp de 2 zile în fluviul Dunărea a fost găsit. Din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta fiind declarat decesul.

”În jurul orei 11.40, trupul neînsuflețit al tânărului dispărut Dunăre a fost gasit la km 523, în dreptul localității Pietroșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir. Trebuie precizat că acesta a fost văzut pentru ultima dată în zona localității Zimnicele.

Doi tineri, un băiat și o fată, au vrut să profite de ultimele zile de vară și să se răcorească în fluviul Dunărea, în zona localității Zimnicele. Aceștia au fost păcăliți de nivelul scăzut al Dunării și s-au aventurat mai mult decât era cazul. Curenții puternici au făcut ca fata să fie purtată aproape de partea bulgară, acesta fiind salvată de câțiva cetățeni bulgari cu o barcă. După ce a primit îngrijirile medicale din partea echipajului de la Ambulanță, aceasta a fost condusă la spital pentru îngrijiri.

”Fata, conștientă și cooperantă, cu atac de panică, a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. Echipajul medical al SAJ Teleorman, cu medic, a rămas la fața locului, în zona evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Din păcate trupul băiatului a fost căutat timp de două zile, misiunea scafandrilor fiind una extrem de dificilă.

”Menționăm că intervenția a fost dificilă pentru echipajele de scafandri, deoarece s-a desfășurat în apropiere de canalul navigabil, unde a avut loc evenimentul, iar acolo apa are o adâncime de circa 7-8 metri și curenții sunt foarte puternici”, a mai spus purtătorul de cuvânt al pompierilor din Teleorman.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

C.D.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tânărul Căutat Dunăre Găsit Păcate Fără Suflare