× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tânărul de 25 de ani din Izvoarele, care a lovit mortal un copil a fost reținut

Exploziv News 24 • 09-07-2024, 10:00:44 • 28 vizualizari
 

Chiar dacă în unele cazuri, procurorii nu-și asumă în totalitate responsabilitatea care le revine (prin măsurile pe care le pot lua, descurajează anumite comportamente viitoare ale tinerilor teribiliști), sunt și anumite situații când evidențele nu mai au nevoie de prea multe motivări.

Vă informam ieri că în după-amiaza zilei de duminică, 7 iulie, un șofer băut din Izvoarele a lovit mortal un băiețel de 2 ani. Poliția a transmis că tânărul avea o concentrație de 0,47 mg/l alcool în aerul expirat, iar ieri se așteaptau rezultatele la sânge. Valoarea alcoolului din sânge a fost aproape dublă, conducătorul auto fiind astfel reținut pentru cele două infracțiuni, și anume ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Informațiile noastre sunt că șoferul a refuzat testarea pentru depistarea consumului de substanțe interzise, dar probe biologice au fost trimise și la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din capitală pentru a se stabili și acest lucru (doar la București se lucrează astfel de analize).

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Tânărul Izvoarele Mortal Reținut