× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

CENTRUL DE COMUNICARE JUDEȚEAN TELEORMAN

IPJ Teleorman • 11-06-2024, 14:00:44 • 74 vizualizari
 

10 Iunie 2024Sursa: IPJ TR

Angajații Ministerului Afacerilor Interne din județul Teleorman„ au asigurat intervenția operativă la toate sesizările privind nerespectarea legii, acționând cu obiectivitate și profesionalism în fiecare situație, indiferent de persoanele implicate.

În ziua alegerilor, având în vedere sesizările privind posibila comitere a unor fapte penale sau contravenţionale legate de procesul electoral, au fost efectuate verificări specifice, ocazie cu care au fost aplicate peste 30 de sancţiuni contravenţionale, totodată fiind constatate 13 infracțiuni.

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic în ziua votului, au fost verificate 410 persoane și 320 de vehicule, fiind aplicate 93 de sancțiuni contravenționale.

Peste 850 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Teleorman au fost mobilizați pentru a asigura climatul de ordine publică și protecția secțiilor de vot, transportul materialelor electorale și a dosarelor cu rezultatele votării, precum și pentru a verifica sesizările cu privire la comiterea unor fapte ilegale.

Datorită bunei organizări și a mobilizării exemplare, structurile Ministerului Afacerilor Interne și-au îndeplinit obiectivul principal de a asigura desfășurarea acestor alegeri în condiții de siguranță pentru ca cetățenii să-și poată exercita liber dreptul constituțional la vot.

Mulțumim tuturor angajaților care și-au îndeplinit cu profesionalism misiunile pe parcursul perioadei electorale, în special în ziua alegerilor, și apreciem responsabilitatea competitorilor electorali și a cetățenilor care au respectat cadrul legal privitor la alegeri.

Totodată, mulțumim jurnaliștilor care au relatat cu obiectivitate modul în care angajații M.A.I. și-au făcut datoria în perioada electorală și în ziua alegerilor.

 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
CENTRUL COMUNICARE JUDEȚEAN TELEORMAN