× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Candidatul PSD la primăria Scurtu Mare, Ilie Lăzărescu vine cu proiecte palpabile

Impact News 24 • 28-05-2024, 10:00:54 • 133 vizualizari
 

Ilie Lăzărescu, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru primăria comunei Scurtu Mare, vine cu un plan ambițios de dezvoltare și schimbare pentru comunitatea sa. La doar 27 de ani, absolvent al Facultății de Teologie și cu o experiență considerabilă în administrația locală, Lăzărescu este hotărât să aducă îmbunătățiri semnificative în infrastructură și calitatea vieții cetățenilor.

[embedded content]

Tânăr energic și dedicat

Ilie Lăzărescu, un tânăr energic și dedicat, a candidat pentru prima oară la funcția de primar acum patru ani. Deși nu a câștigat, aceasta nu l-a descurajat, ci dimpotrivă, l-a motivat să se implice și mai mult în viața comunității. „Am continuat să lucrez pentru comunitate și am fost alături de cetățeni în fiecare zi. Am primit foarte multe aprecieri de la consăteni și asta mi-a oferit cea mai mare satisfacție,” spune Lăzărescu.

Problemele oamenilor sunt prioritare

În această campanie, Lăzărescu pune un accent deosebit pe comunicarea directă și deschisă cu locuitorii comunei Scurtu Mare. „Cel mai important lucru învățat în campania trecută este importanța comunicării directe și deschise cu cetățenii. Este absolut esențial să fii mereu prezent printre oameni și să înțelegi problemele și necesitățile lor,” subliniază candidatul.

Localitatea are nevoie de asfaltare

Lăzărescu identifică infrastructura ca fiind cea mai mare problemă a localității. „Oamenii cer asfaltarea drumurilor, dar nu doar atât. Este nevoie și de sistemul de canalizare și apă,” explică el. Candidatul PSD are în vedere un proiect esențial de asfaltare a 6,7 km de drumuri, care este deja aprobat.

Un alt proiect inovator propus de Lăzărescu este instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru a reduce costurile din bugetul local. „M-am gândit la înființarea acestui sistem pentru a alimenta tot iluminatul public și instituțiile pe care le avem,” spune el.

Fondurile europene sunt un deziderat

Conștient de limitările bugetului local, Ilie Lăzărescu subliniază importanța accesării fondurilor europene și guvernamentale. „Cel mai important lucru la început de drum este să căutăm echipe de consultanți pentru a accesa fondurile europene și guvernamentale,” afirmă el, subliniind că acest pas este crucial pentru realizarea proiectelor ambițioase propuse.

Ilie Lăzărescu își încheie apelul cu un mesaj de încurajare și speranță pentru locuitorii comunei Scurtu Mare. „Dragi locuitori ai Comunei Scurtu Mare, știu că ne confruntăm cu multe provocări, dar cred cu tărie că împreună putem face schimbări reale. Am planuri clare și fezabile pentru îmbunătățirea calității vieții, a infrastructurii și a serviciilor din localitate,” declară el.


Lăzărescu își exprimă încrederea că experiența și determinarea sa îl fac candidatul ideal pentru funcția de primar, promițând să acționeze în interesul comunității și să aducă schimbările necesare pentru un viitor mai bun. El îi îndeamnă pe cetățeni să-i acorde votul de încredere pe 9 iunie, pentru a putea începe să implementeze proiectele sale ambițioase.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Candidatul Primăria Scurtu Lăzărescu Proiecte Palpabile