× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

ISU TELEORMAN, ZECI DE INTERVENȚII ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE

Antena 3 Alexandria • 13-12-2023, 14:00:58 • 40 vizualizari
 

Aproape 50 de intervenții au fost înregistrate la ISU Teleorman în ultimele două zile. Cea mai dificilă intervenție a pompierilor a fost la accidentul rutier produs pe strada Giurgiului din orașul Zimnicea, unde un autoturism a intrat într-un gard, rezultând rănirea a patru persoane.

“Subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat, în ultimele 48 de ore, un număr de 46 de situații de urgență, dintre care 42 au fost cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două accidente rutiere produse pe raza localităților Alexandria și Zimnicea, rezultate cu patru victime, o intervenție pentru sablarea carosabilului, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, în urma producerii unui eveniment rutier și o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un eveniment cu public numeros”, se arată în comunicatul ISU Teleorman.

Cea mai dificilă intervenție a pompierilor a fost la accidentul rutier produs pe strada Giurgiului din orașul Zimnicea, unde un autoturism a intrat într-un gard, rezultând rănirea a patru persoane. La fața locului au intervenit pompierii militari teleormăneni cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman. Cele patru victime, doi adulți și doi minori, de gen feminin, cu vârste cuprinse între 5 și 36 de ani, erau conștiente și cooperante, neîncarcerate, cu diferite traumatisme. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Orășenesc Zimnicea.

Articolul ISU TELEORMAN, ZECI DE INTERVENȚII ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN INTERVENȚII ULTIMELE