× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) O FATĂ S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 5 AL UNUI BLOC DIN CENTRUL ALEXANDRIEI

Antena 3 Alexandria • 11-08-2023, 10:01:13 • 97 vizualizari
 

Un caz cutremurător a zguduit municipiul Alexandria, în această dimineață. O tânără în vârstă de 31 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc situat în centrul orașului, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Tragedia s-a întâmplat puțin înainte de ora 9.00. Până în acest moment, femeia a fost operată și se află internată la ATI.

Pietonii care s-au aflat la intersecția străzilor Constantin Brâncovenu cu Dunării din municipiul reședință de județ au avut parte de imagini înfiorătoare în această dimineață. O femeie a căzut de la etajul cinci al blocului BM 3. Totuși, aceasta a avut un gram de noroc deoarece căzătura a fost atenuată de o copertină aflată la etajul unu. Victima a fost preluată de medicii Serviciului Județean de Ambulanță și transportată, în comă, la spital, iar polițiștii, jandarmii și pompierii au împânzit rapid zona.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că, polițiștii aveau informații că în apartament se mai aflau persoane, însă, nimeni nu răspundea la ușă, cu toate că, la fața locului a fost chemată inclusiv mama tânărului. Femeia a suferit un șoc atunci când a auzit cele întâmplate, fiind la rândul său, preluată de un echipaj SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alexandria.

Situația este cu atât mai gravă cu cât, bărbatul ar fi dormit în momentul în care peste el au dat buzna mascații. La fața locului, s-a deplasat inclusiv o autoscară a ISU Teleorman, cel mai probabil pentru a preîntâmpina o eventuală tragedie, având în Vedere faptul că fereastra apartamentului era deschisă. Vecinii au declarat pentru Antena 3 Alexandria faptul că, tânărul se droga, iar în apartament locuia împreună cu fratele său.

Despre tânăra care a căzut pe trotuar, cetățenii nu cunoașteau foarte multe informații, unii dintre aceștia spun doar că era iubita băiatului de 26 de ani.

Cazul a rămas în atenția organelor de cercetare, care trebuie să stabilească împrejurările exacte în care s-a întâmplat acest eveniment nefericit. La nivelul IPJ Teleorman, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Articolul (VIDEO) O FATĂ S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 5 AL UNUI BLOC DIN CENTRUL ALEXANDRIEI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ARUNCAT ETAJUL CENTRUL ALEXANDRIEI