× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primarul din Botoroaga, săltat cu mascații de la domiciliu!

Exploziv News 24 • 18-09-2023, 14:00:49 • 53 vizualizari
 

Dosarul care îl vizează pe primar este instrumentat de Poliția Capitalei, iar în această dimineață, în baza unei ordonanțe emise de procurorul de caz, ofițerii, însoțiți de trupele SAS București au descins la domiciliul lui Cojocaru, dar și la sediul primăriei. 

Biroul de presă al Poliției Capitalei, contactat telefonic de reporterii explozivnews24.ro confirmă faptul că ”perchezițiile sunt în desfășurare”. Mai mult, un cetățean din localitate a transmis în direct pe o rețea de socializare, momentul în care edilul este ridicat de acasă.

Vă reamintim că pe numele primarului există o plângere penală de agresiune sexuală, efectuată de o minoră în vârstă de 17 ani. Chiar dacă Cojocaru a negat acuzațiile care i se aduc, în urmă cu aproximativ două săptămâni, polițiștii au mai făcut o ”vizită” la sediul Primăriei Botoroaga, de unde au ridicat DVR-urile, cu toate că edilul ne-a declarat ulterior faptul că, nu ar există imagini stocate de camerele de supraveghere din interior, pentru că acestea nu ar fi funcționat de mai bine de șase luni.

Vezi aici mărturia altor două minore care au fost abordate de primar.

EXCLUSIV Acuzații grave la adresa unui primar din Teleorman! O minoră de 17 ani i-a făcut plângere pentru agresiune sexuală. Vă prezentăm în exclusivitate mărturia altor fete care, la rândul lor, au fost abordate de edil

VOM REVENI CU AMĂNUTE!

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Primarul Botoroaga Săltat Mascații Domiciliu