× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Două victime în urma a două accidente rutiere produse în această dimineață

Ziarul Teleormanul • 17-12-2023, 14:00:10 • 103 vizualizari
 

Astăzi de dimineață au avut loc două accidente rutiere, rezultate cu două victime, pe DJ 503, în localitatea Baciu, și pe DN 65A, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, informează ISU Teleorman.

La ora 04.20, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de stingere și cu o ambulanță SMURD, împreună cu un echipaj SAJ Teleorman, au intervenit în localitatea Baciu, la un autoturism intrat într-un gard.

Un bărbat, în stare de inconștiență, cu un traumatism cranio-cerebral, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Alexandria. Misiunea salvatorilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Tot în această dimineață, în jurul orei 06.30, pe DN 65 A, un TIR care transporta polistiren s-a răsturnat, rezultând rănirea conducătorului auto. Deoarece acesta era blocat în cabină, a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede. După ce a fost scos de salvatori, bărbatul, conștient și cooperant, cu diferite traumatisme, a fost preluat de echipajele medicale, a primit primul ajutor și a fost transportat la Spitalul „Caritas” din Roșiorii de Vede.

Pompierii au continuat apoi misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Ambele evenimente au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Victime Accidente Rutiere Produse Această Dimineață