× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tânărul care aduce schimbarea mult așteptată în comuna Botoroaga

Actualitatea de Teleorman • 04-06-2024, 20:00:53 • 52 vizualizari
 

La Botoroaga, o comună încremenită în trecut, un tânar are curajul să-și asume misiunea de a o scoate la lumină. Gheorghiță Ivan Parpală este un tânăr responsabil și muncitor, fără experiență politică, dar care știe nevoile comunității în care trăiește. A plecat în această direcție, care aduce schimbarea mult așteptată în Botoroaga, alături de echipa PSD cu încredere în viitorul pe care îl pot construi împreună cu oamenii și pentru ei.

Nu sunt politician, dar am dezvoltat o afacere și trăiesc aici, iar situația în care a ajuns comuna noastră mă obligă la fapte. Îmi doresc să reconstruim împreună Botoroaga, să facem din această comună un loc mai bun, mai curat, mai prosper, în care toți oamenii să fie ascultați și respectați.”, acesta este angajamentul lui Gheorghiță Ivan Parpală în fața locuitorilor din Botoroaga.

Candidatul social- democrat este convins că potențialul uriaș al acestei localități poate fi valorificat printr-o viziune modernă și o repartizare eficientă a resurselor în investiții pentru dezvoltare. Extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea și extinderea unităților medicale, reabilitarea căminului cultural, reamenajarea terenului de sport și a spațiilor de joacă, extinderea iluminatului public, sisteme fotovoltaice, înființarea unei piețe agroalimentare și extinderea spațiului pentru o grădiniță cu program prelungit sunt doar câteva dintre proiectele sale, dacă va fi ales primar.

Este greu de crezut că în anul 2024 comuna Botoroaga nu are apă, canalizare, străzi asfaltate, iluminat public, școli și gradinițe moderne în care copiii să beneficieze de confort și siguranță”, spune tânărul candidat, iar toate aceste lipsuri au devenit obiectivele sale.

Cu un primar tânăr și responsabil, apropiat de oameni și receptiv la problemele și nevoile lor, se poate reveni la normalitate în comuna Botoroaga cu orientare către modernizare și dezvoltare. După 20 de ani de stagnare, pe 9 iunie ajunge valul schimbării și la Botoroaga cu Gheorghiță Ivan Parpală primar.

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Jud Teleorman

Executat de SC Vilam Modul Construct SRL

Cod unic de identificare AEP 21240002

The post Tânărul care aduce schimbarea mult așteptată în comuna Botoroaga appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Tânărul Schimbarea Așteptată Comuna Botoroaga