× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) MARATONUL ACORDĂRII PRIMULUI AJUTOR LA ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 29-02-2024, 14:01:04 • 113 vizualizari
 

Acordarea primului ajutor este esențială, atunci când vine vorba despre salvarea unei vieți. Până la sosirea echipajelor profesioniste, fiecare dintre noi ar trebui să știe ce are de făcut în caz de urgență. Pentru a se asigura că cei mai tineri dintre noi știu să acorde primul ajutor de bază, reprezentanții ISU Teleorman au organizat o activitate de pregătire a tinerilor din Alexandria. Evenimentul, intitulat Maratonul acordării primului ajutor a făcut parte din seria activităților dedicate Zilei Protecției Civile în România.

MARATONUL ACORDĂRII PRIMULUI AJUTOR LA ALEXANDRIA

Fiecare dintre noi ar trebui să știe cum să reacționeze în cazul în care o persoană apropiată are nevoie de ajutor de urgență. Primele secunde sau minute, până la sosirea echipajelor specializate, sunt vitale, în cele mai multe din cazuri. De aceea, reprezentanții ISU Teleorman i-au instruit pe tinerii din Alexandria și le-au explicat cum trebuie să acorde corect primul ajutor de bază.

Tinerii spun că astfel de sesiuni de instruire sunt foarte necesare.

Voluntarii ISU Teleorman au avut și un mesaj pentru cei prezenți și nu numai.  

Maratonul acordării primului ajutor, așa cum a fost intitulat evenimentul organizat de ISU Teleorman a făcut parte din seria activităților dedicate Zilei Protecției Civile în România.

 

 

Articolul (VIDEO) MARATONUL ACORDĂRII PRIMULUI AJUTOR LA ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
MARATONUL ACORDĂRII PRIMULUI AJUTOR ALEXANDRIA