× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Bărbat înjunghiat în urma unui scandal. Agresorul a fost reținut

Exploziv News 24 • 02-12-2023, 14:00:51 • 128 vizualizari
 

Prin apelul la 112, efectuat în jurul orei 17:00 a fost anunțat faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost tăiată cu un cuțit, în timp ce se afla pe raza comunei Țigănești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria, stabilind că sesizarea se confirmă.

„Persoana vătămată, un bărbat de 28 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri de specialitate. Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înțepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor – înțepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Țigănești, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către polițiști în vederea cercetărilor”, transmite biroul de presă al IPJ Teleorman.

Agresorul a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul secției pentru cercetări, procurorii dispunând ulterior reținerea sa.

 

 

 

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Bărbat înjunghiat Scandal Agresorul Reținut