× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un europarlamentar USR critică dur conducerea partidului: Este rupă de realitate. Vine cu povești de pe alte planete

Spotmedia • 12-12-2023, 10:01:03 • 82 vizualizari
 

Eurodeputatul USR Vlad Gheorghe consideră că partidul nu merge în direcția corectă, iar problema este la vârful formațiunii.

Acesta susține că cei care controlează USR-ul sunt total decuplați și de partid, de oamenii care sunt înăuntru, dar și de societate.

”Mie mi se pare în mod clar că USR-ul nu merge în direcția corectă, este un lucru pe care l-am spus public, n-aș putea să spun acum altceva. Este o problemă foarte-foarte serioasă la vârful USR-ului.

Mi se pare că oamenii de acolo, cei cinci care controlează singuri USR-ul, sunt total decuplați și de partid, de oamenii care sunt înăuntru, dar și de societate. Mi se pare că oamenii de acolo au uitat cum au ajuns în mandate și ce s-a întâmplat și ce am susținut noi și mi se pare că publicul simte acest lucru. Poveștile alea că se crește și că lucrurile sunt fantastice… nu-i adevărat”, a declarat Vlad Gheorghe la RFI România.

Europarlamentarul spune că, atâta timp cât partidul nu respectă promisiunile făcute, nu are cum să câștige alegerile și lasă loc pentru tot felul de extremiști și de populiști.

”E suficient să mergi pe stradă și să-ți spună lumea cât de departe ai ajuns față de lucrurile care te-au adus, repet, pe mulți dintre ei i-au făcut parlamentari de două ori. În momentul în care nu mai respecți chestiile astea, nu mai respecți părerea publicului și votul pe care ți l-a dat acum foarte multă vreme, evident că n-ai cum să ai câștig la alegeri și lași loc pentru tot felul de extremiști și de populiști, care vin cu niște soluții fantastice, dar sunt singurii credibili.

Dacă tu vii cu povești de pe alte planete, cu elitisme sau mai rău, ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, să spui exact invers de ce ai spus tu la ultimele alegeri, ca să fii ales, asta n-are cum să se termine bine”, a subliniat eurodeputatul.

Întrebat la ce se referă, mai exact, Vlad Gheorghe a explicat că la poziția din ultima perioadă, ”faptul că de la ”susținem DNA” și ”fără penali” și lupta anticorupție, am ajuns la tot felul de teorii ale conspirației, în legătură cu DNA”.

”În momentul în care pui un singur subiect și spui pentru subiectul ăla, pentru persoanele X și Y, înseamnă că nu mai există sistem de justiție, înseamnă că e o conspirație… am o problemă foarte serioasă cu asta cu conspirațiile, păi, dacă începem și noi cu conspirațiile, atunci cum mai criticăm extremiștii?

Conducerea USR din păcate în acest moment este total ruptă de realitate și chestia asta se va vedea la alegeri, dacă o țin tot așa. Eu sper în continuare să se trezească, pentru că mai e un pic de timp, nu mai e mult, dar mai e un pic de timp”, a conchis europarlamentarul USR.

The post Un europarlamentar USR critică dur conducerea partidului: Este rupă de realitate. Vine cu povești de pe alte planete appeared first on spotmedia.ro.

 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Europarlamentar Critică Conducerea Partidului Realitate Povești Planete