× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un bărbat din Giurgiu, băut la volan, a fost prins de polițiștii roșioreni

Ziarul Teleormanul • 23-08-2022, 14:00:06 • 183 vizualizari
 

Marți, 23 august a.c., orele 04:18, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Roșiori de Vede, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
De asemenea, luni, 22 august a.c., orele 20:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliția Roșiori de Vede au  depistat un tânăr  în vârstă de 20 de ani, din localitatea Călmățuiu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe  DJ 679 în localitate și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea  unui vehicul  neînmatriculat” și “conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbat Giurgiu Polițiștii Roșioreni