× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Interviu cu Daniel Grosu, candidatul PNL la Primăria Plosca

Actualitatea de Teleorman • 29-05-2024, 10:00:55 • 86 vizualizari
 

Pe Daniel Grosu ploscenii îl cunosc, a mai fost primarul lor și a rămas aproape de oamenii din comună chiar dacă nu a mai fost la conducerea primăriei în ultimii patru ani. A fost pentru toți o perioadă de analiză și comparație între trecut și prezent înainte de a lua cea mai bună decizie pentru viitor.

Daniel Grosu a hotărât să se înscrie din nou în cursa electorală pentru Primăria Plosca. Ce l-a determinat să ia această decizie și ce planuri are pentru dezvoltarea comunei aflăm chiar de la Daniel Grosu, candidatul Partidului Național Liberal.

Ce v-a determinat să candidați din nou la Primăria Plosca?

Dezamagirea pe care o trăiesc cetățenii din comuna mea după patru ani de multe promisiuni și foarte puține realizări a fost principalul motiv pentru care îmi doresc să continuăm împreună. Avem nevoie unii de alții pentru a fi mai puternici și dincolo de politică. Plosca este casa mea și va rămâne.

Cum era comuna Plosca în urmă cu patru ani și cum o vedeți acum?

Se vede lipsa implicării, a uneiini de gospodar care să întrețină măcar lucrurile făcute înainte, dacă nu le dezvoltă. Abia acum au fost puse în practică trei proiecte pentru care eu am obținut finanțare în 2020, pe final de mandat, în rest, nu s-a întâmplat nimic timp de patru ani.

De unde ați începe dacă veți fi ales primar?

În primul rând, aș asculta doleanțele cetățenilor pentru că, înainte de toate, un primar trebuie să disponibil și aproape de oameni, receptiv la nevoile lor. Este nevoie și de o mai bună administrare a domeniului public în zonele lăsate de izbeliște cum sunt balta comunală, cimitirul, stadionul. Mi-am stabilit o lista de priorități care rămane deschisă pentru propunerile cetățenilor.

Apa și canal pentru toată localitatea, asfaltarea a minimum 15 km de străzi, inclusiv șanțuri, încă o subtraversare a căii ferate pentru a preveni eventuale inundații, continuarea proiectelor începute sau noi într-un ritm accelerat, nu pe orizont lung de timp, continuarea tradiției de sărbatorire a zilei comunei, întrerupta în ultimii 4 ani, reînființarea echipei de fotbal juniori cu jucători din localitate, promovarea altor sporturi în funcție de preferințele elevilor și adultilor, tenis de picior, tenis, ciclism (inchiriere biciclete), volei prin acces la terenuri de sport existente, gratuit și în mod organizat, înființarea unui ansamblu de dansuri populare și dans modern, a unui muzeu al satului, zone de relaxare în aer liber cu facilități moderne de socializare, un club al pensionarilor, modernizarea Caminului Cultural. Pentru mai multă transparență vom asigura trasmiterea online a ședințelor Consiliului Local și interacțiune cu cetățenii în mediul online.

Se simte nevoia de schimbare la Plosca? Ce spun oamenii?

Da, cetățenii își doresc schimbarea pentru că se simt păcăliți de actuala conducere.

Ce va deosebește de actualul primar și ce mesaj aveți pentru alegătorii din Plosca?

Implicare zi de zi, nu doar câteva zile pe lună, fără promisiuni ce nu pot onorate și punerea cetățeanului pe primul loc.

M-as bucura sa veniți în numar cât mai mare la vot și sa îmi acordați, din nou, încrederea dumneavoastră. Plosca merită să fie cu adevărat în grija noastră, zi de zi. Noi, ploscenii, merităm să avem condiții de trai din ce în ce mai bune și o viață cât mai liniștită.

Pe 9 iunie votați candidații Partidului Național Liberal!

Vă mulțumesc pentru sprijin și vă asigur de respectul și prietenia mea!

Comandat de Partidul Național Liberal Teleorman
Executat de SC VILAM MODUL CONSTRUCT SRL
Cod unic de identificare AEP 21240015

The post Interviu cu Daniel Grosu, candidatul PNL la Primăria Plosca appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Interviu Daniel Candidatul Primăria Plosca