× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Exercițiu ISU Teleorman / Scenariul – Vagon cisternă încărcat cu amoniac a deraiat și a luat foc în stația CFR Roșiori Nord

Ziarul Teleormanul • 30-10-2023, 20:00:10 • 54 vizualizari
 

Mâine, 31 octombrie 2023, începând cu ora 12:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman va desfășura un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren, în zona stației CFR Roșiori Nord.

“Conform scenariului, în urma unui accident feroviar, un vagon cisternă încărcat cu amoniac a deraiat și a luat foc, existând pericol de explozie. Incendiul amenință să se propage la vagoanele de marfă alăturate, care transportă motorină. De asemenea, la locul evenimentului au fost găsite mai multe persoane rănite, care necesită acordarea de prim ajutor calificat și evacuarea într-o zonă de siguranță.

Persoanele care își desfășoară activitatea în acest obiectiv sau cetățenii care vor trece prin apropierea locului trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

Vă rugăm să vă păstrați calmul pe tot timpul desfășurării acestui eveniment și să respectați recomandările forțelor de intervenție!”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Exercițiu Teleorman Scenariul Cisternă încărcat Amoniac Deraiat Stația