× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Seară de muzică folk, la Roșiorii de Vede

Ziarul Mara • 11-07-2023, 10:00:17 • 103 vizualizari
 

Atunci când organizează un eveniment, Europe Direct Teleorman se gândește la impactul pe care îl are acesta în comunitatea căreia i se adresează, dorind să aducă bucurie în viața locuitorilor.

Bucurie a adus și „Seara de muzică folk”, organizată la sfârșitul săptămânii trecute, într-unul dintre cele mai primitoare parcuri din Roșiorii de Vede, Parcul „Nicolae Bălcescu”, iar oamenii care trăiesc în acea zonă a municipiului i-au primit pe organizatorii evenimentului ca o familie, dovedind că obiectivele ED Teleorman și-au atins scopurile.

Cu această ocazie, voluntarii Europe Direct Teleorman, alături de artistul Tedy Stîngă, liderul Trupei EUROTON și coordonatorul Cercului de Muzică al Casei de Cultură și de Silviu Arsu, directorul DCECS Roșiori de Vede au cântat cele mai îndrăgite melodii împreună cu copiii, tinerii, părinții și bunicii veniți în parc în număr mare.

Atmosfera extraordinară le dă un puternic imbold organizatorilor să continue ceea ce fac, conștienți fiind de importanța culturii și de puterea exemplului personal în viața comunității.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Seară Muzică Roșiorii