× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Parcul auto al Ambulanței Teleorman s-a înnoit

Exploziv News 24 • 15-09-2023, 20:00:48 • 47 vizualizari
 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ambulanțele din Teleorman au foarte mulți kilometrii la activ.

La Serviciile Județene din țară au fost distribuite 122 de ambulanțe noi, costul acestora fiind de aproximațiv 30 de milioane de lei. Salvările vor fi utilizate pentru transportul mai multor pacienți pe targă și scaune, fiind dotate cu truse de urgență de bază care includ oxigen și defibrilator semiautomat.

Ambulanțele au fost achiziționate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin fonduri europene, după ce la începutul anului a fost întrunită o comisie de specialişti, cu reprezentare largă, atât din cadrul serviciilor de ambulanţă, cât şi din cadrul UPU-SMURD şi al inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, pentru a stabili specificațiile tehnice, astfel încât dotarea lor să fie în conformitate cu toate evoluţiile tehnicii şi a tehnologiilor medicale actuale.

Cele două ambulanțe repartizate județului nostru vor merge, una la substația Zimnicea și una la Alexandria. În Teleorman, potrivit SAJ Teleorman, parcul auto este format din 35 de ambulnațe, 14 la Alexandria, 7 la Roșiori de Vede, 5 la substația Turnu Măgurele, 4 la Videle, 3 la Zimnicea și 2 la Deparați.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Parcul Ambulanței Teleorman înnoit