× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bricolaj vine la Alexandria

Exploziv News 24 • 18-03-2023, 10:00:59 • 21 vizualizari
 

Deși intenția municipalității a fost inițial, să închirieze suprafața de nouă hectare, conducerea magazinului de bricolaj nu a acceptat propunerea, iar, astăzi, în urma unei licitații, Dedeman a intrat în posesia proprietății. 

Interesant este faptul că, primarul Victor Drăgușin i-a cerut sprijin senatorului Eugen Pîrvulescu pentru a putea perfecta această „afacere”. Mai exact, era nevoie de emiterea unei hotărâri de Consiliu Local, care necesita votul favorabil a două treimi dintre consilieri și, astfel, edilul s-a bazat Pîrvulescu să-i convingă pe liberalii din forul decizional să ofere girul acestei investiții, benefică și importantă atât pentru Alexandria, cât și pentru județul Teleorman.

Așadar, în cursul dimineții de astăzi, mare ne-a fost surprinderea să primim o invitație la o conferință de presă, unde aveau să stea la aceeași masă, Victor Drăgușin și Eugen Pîrvulescu. Evident că, liderul liberalilor a justificat această „apropiere” de un om important al PSD, prin faptul că, „pentru binele cetățeanului, au dat la o parte orgoliile și dezbaterile politice”.

Și, bine au făcut, cu atât mai mult cu cât, la nivel național există o coaliție de guvernare, formată din cele două partide. Chiar dacă, pe parcursul conferinței de presă au mai existat „mici înțepături” între cei doi lideri politici, pentru oameni, faptul că, cele două tabere, respectiv PSD, pe de-o parte și PNL, de cealaltă parte, s-au înțeles pentru a facilita accesului unui investitor de anvergura Dedeman, la Alexandria, este un lucru bun. Victor Drăgușin a precizat că are promisiuni verbale din partea reprezentanților companiei că, în vara anului viitor vom putea vizita magazinul. Ba, mai mult, pe lângă Dedeman, în zona respectivă vor veni și alți comercianți, practic, vorbim de un centru comercial, care se va construi la ieșire din Alexandria spre București. Ar mai fi de precizat că, în urma discuțiilor purtate cu responsabilii retailer-ului, vor fi create aproximativ 200 de locuri de muncă.

.

Articolul Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bricolaj vine la Alexandria apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Dintre Cunoscute Brand-uri Bricolaj Alexandria