× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

“Nea Fane” Tăbăcitu a terminat oficial administrarea municipiului Alexandria

Ziarul Teleormanul • 12-07-2023, 14:00:09 • 55 vizualizari
 

Ștefan Tăbăcitu nu mai ocupă funcția de administrator public al municipiului Alexandria, chiar dacă cei care gestionează site-ul Primăriei Alexandria nu s-au grăbit să-l scoată de la “Conducere”.

Despre plecarea acestuia, mulți spun că era iminentă, având în vedere că, încă din urmă cu câteva luni, au circulat zvonuri despre răcirea relațiilor dintre acesta și primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin; ceea ce nu se știe deocamdată însă este dacă Tăbăcitu a fost “eliminat” sau dacă firea sa impetuoasă l-a determinat să rupă colaborarea de mulți, mulți ani și, de cele mai multe ori, fructuoasă, pe care a avut-o cu conducerea social-democraților din reședința de județ.

Interesant este și faptul că plecarea s-a făcut în relativă liniște, cel puțin la nivel de percepție publică. Dacă în alte cazuri, atunci când apar rupturi între politicieni, inevitabil urmează acuzații reciproce sau unilaterale, de data aceasta apele par liniștite. Dar, urmează un an electoral, iar în campanii multe surprize pot ieși la suprafață…

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Tăbăcitu Terminat Oficial Administrarea Municipiului Alexandria