× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident feroviar tragic la ieșirea din Roșiorii de Vede

Ziarul Mara • 02-08-2023, 10:00:19 • 32 vizualizari
 

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident feroviar. Echipajele de intervenție au acționat prompt și cu profesionalism, intervenind cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, inclusiv unul cu medic. Cu toate aceste eforturi, bărbatul de aproximativ 55 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar echipajele medicale ale SAJ Teleorman au declarat decesul său.

Tragedie pe șinele căii ferate din Teleorman. Un utilaj feroviar deraiat a cauzat moartea unui bărbat de 55 de ani.

În dimineața zilei de 01 august, un accident feroviar a avut loc între stațiile Roșiori de Vede și Atârnați, lăsând o victimă inconștientă în stop cardio-respirator. Un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani din Craiova a deraiat și s-a răsturnat în urma efectuării de lucrări pe calea ferată.

Echipajele de intervenție au acționat prompt și cu profesionalism, intervenind cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, inclusiv unul cu medic. Cu toate aceste eforturi, bărbatul de aproximativ 55 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar echipajele medicale ale SAJ Teleorman au declarat decesul său.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului.

Este o tragedie dureroasă pentru comunitatea locală, iar Poliția Teleorman rămâne mobilizată pentru a aduce lumină în privința cauzelor acestui accident feroviar.

”Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Roșiori Nord au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, între stațiile Roșiori de Vede și Atârnați, a avut loc un eveniment feroviar.

Din primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, se deplasa din direcția Roșiori de Vede către stația Atârnați, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în urma efectuării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Teleorman.

În prezent, autoritățile continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la deraierea utilajului feroviar și la acest tragic eveniment feroviar. Comunitatea rămâne într-o stare de șoc și profundă tristețe în fața unei pierderi atât de grele.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Accident Feroviar Tragic Ieșirea Roșiorii