× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Vești bune pentru bolnavii din zona Turnu Măgurele! Spitalul municipal revine, parțial, unitate sanitară non-covid!

Exploziv News 24 • 03-06-2021, 22:00:35 • 275 vizualizari
 

Ușile unității sanitare au fost deschise, astfel, pentru bolnavii din zonă care au diferite afecțiuni medicale. Hotărârea a fost luată datorită numărului mic de teleormăneni infectați cu coronavirus, tratați în acest spital. 

Practic, clădirea mare redevine funcțională cu marea majoritate a secțiilor, respectiv BFRM, medicină internă, chirurgie, obstretică-ginecologie, ORL, ortopedie, boli infecțioase, neurologie, TBC, oftalmologie, radiologie și imagistică, diabet zaharat și boli de nutriție și nu în ultimul rând, psihiatrie. În schimb, cel de-al doilea corp rămâne funcțional pentru suspecții și pacienții COVID, cu simptomatologie ușoară. Așadar, instituția sanitară cu paturi de la Turnu Măgurele va funcționa, de astăzi, sub formă mixtă, vor fi tratați atât bolnavi cronici, dar și persoane infectate cu SARS CoV – 2. În acest moment, o singură persoană este internată în zona destinată infectaților cu noul virus.

Potrivit datelor înregistrate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Teleorman, ieri, rata de incidență la nivelul județului era de 0,16.

Articolul Vești bune pentru bolnavii din zona Turnu Măgurele! Spitalul municipal revine, parțial, unitate sanitară non-covid! apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Vești Pentru Bolnavii Măgurele Spitalul Municipal Revine Parțial Unitate Sanitară Non-covid