× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Azil ilegal descoperit în Teleorman

Ziarul Mara • 15-07-2023, 10:00:17 • 48 vizualizari
 

Cazul tulburător al unei pensiuni care adăpostea persoane în vârstă și cu handicap

Într-o anchetă desfășurată de polițiștii din Teleorman, un azil ilegal a fost descoperit în localitatea Pietroșani. În această pensiune ilegală, autoritățile au găsit 17 persoane vulnerabile, în vârstă și cu handicap. Această situație șocantă a scos la iveală probleme grave legate de protecția și siguranța celor mai vulnerabili membri ai societății noastre.

După o anchetă intensă condusă de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, Poliției orașului Zimnicea și Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea, s-a descoperit un imobil care funcționa ca pensiune ilegală în localitatea Pietroșani. Proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 47 de ani, deținea aparent o societate comercială specializată în servicii de cazare înființată în septembrie 2022.

În momentul descinderii autorităților, au fost găsite 17 persoane în vârstă și cu handicap care erau cazați în acest centru ilegal. Ei au fost imediat transportați la unități medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate, în timp ce autoritățile au luat legătura cu rudele acestora.

Politia Teleorman a întocmit un dosar penal în acest caz, acuzând proprietara de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și evaziune fiscală. În plus, polițiștii au aplicat și două sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei.

Această descoperire tulburătoare ridică întrebări privind protecția și siguranța celor mai vulnerabili membri ai societății noastre. Cazul evidențiază necesitatea implementării unor măsuri mai stricte de verificare și control pentru a preveni și combate activitățile ilegale care aduc suferință celor neajutorați. Astfel de cazuri ar trebui să atragă atenția autorităților și să determine o acțiune mai promptă pentru protejarea celor vulnerabili.

Descoperirea acestui azil ilegal în Teleorman a adus în prim-plan problema protecției și siguranței persoanelor vulnerabile. Este necesar ca autoritățile să ia măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea acestor activități ilegale, asigurând astfel bunăstarea și siguranța celor mai neajutorați membri ai comunității noastre.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Ilegal Descoperit Teleorman