× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Fermierii și transportatorii din Teleorman continuă să se alăture valului de proteste – VIDEO

Liber in Teleorman • 15-01-2024, 14:00:12 • 54 vizualizari
 

Fermierii și transportatorii din județul Teleorman continuă să se alăture în număr considerabil protestelor masive care au loc la intrările din Capitală și în marile orașe din țară. Zeci de utilaje agricole, tiruri și alte autovehicule s-au îndreptat spre București, luni, pe centura ocolitoare a orașului Alexandria.

Cu toate că autoritățile au încercat să descurajeze participarea fermierilor la proteste, aceștia nu par să renunțe la eforturile de a face schimbări radicale în domeniile-cheie de activitate și sunt în stradă de șase zile. Poliția a interzis intrarea în Capitală a protestatarilor, care intenționau să se deplaseze către sediul Guvernului.

Protestele continuă după eșecul discuțiilor de duminică, care au avut loc timp de aproape patru ore la Ministerul Finanțelor. Fermierii și transportatorii au exprimat frustrare față de incapacitatea autorităților de a găsi soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă aceste sectoare importante ale economiei naționale.

Unii dintre transportatori au mers chiar mai departe și au anunțat intenția de a organiza proteste separate, subliniind disensiunile profunde care persistă în rândul celor afectați. Motivele protestelor includ creșterea costurilor de producție, taxele excesive și lipsa unor politici coerente pentru sprijinirea industriei agricole și a transporturilor.

În ciuda dificultăților întâmpinate, fermierii și transportatorii rămân hotărâți să continue lupta pentru drepturile lor. Între timp, Guvernul se confruntă cu o presiune tot mai mare pentru a găsi soluții viabile și a aborda preocupările legitime ale acestor sectoare esențiale.

Fermierii din Teleorman, în a patra zi de PROTEST, la București: „Nu putem fi călcați în picioare la nesfârșit”

Alți fermieri din Teleorman, în drum spre protestul din București – Trafic îngreunat

Protest masiv: transportatorii și fermierii din Teleorman și alte județe, la Guvern

[embedded content]
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Fermierii Transportatorii Teleorman Continuă Alăture Valului Proteste