× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

După 20 de ani, la Botoroaga va avea loc schimbarea

Ziarul Contrapunct • 13-05-2024, 10:00:18 • 41 vizualizari
 

Pentru primăria comunei Botoroaga, candidează Gheorghiță Ivan-Parpală. Nu a făcut niciodată politică. Are 40 de ani, de 14 ani și-a întemeiat o familie, are doi copii și locuiește în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului.
La sfârșitul lunii februarie s-a hotărât să candideze din partea PSD la fotoliul de primar. Ce l-a determinat să ia această hotărâre ne va răspunde chiar el- ,, nu a fost nevoie să plec prea departe să văd că în alte localități se întâmplă lucruri care la noi sunt doar dorințe neîmplinite. Vecinii noștri au asfaltate toate străzile, au apă curentă, construiesc grădinițe, au Smurd, într-un cuvânt se dezvoltă. La noi, cel puțin de 14 ani, de când sunt locuitor al comunei Botoroaga, nu se întâmplă nimic. Primăria a accesat programul de cadastrare gratuită și foarte mulți cetățeni sunt nemulțumiți. Am aflat că sunt și 2, 3 persoane puse în posesie pe același teren. Ca mine, toți locuitorii ies din curte pe stradă în praf, în noroi când plouă. La sfârșitul lunii februarie, am hotărât să candidez la primărie din partea PSD. În scurt timp de la aflarea veștii viitoarei mele candidaturi, foarte mulți prieteni și cunoscuți mi s-au alăturat. În acest context s-a format la nivel de comună o echipă frumoasă, care are aceleași idealuri ca și mine. Să dezvoltăm comuna în care trăim. ,,
A început chiar din prima zi de campanie electorală, împreună cu echipa, pe străzi, să stea de vorbă cu oamenii. Echipa PSD Botoroaga se dezvoltă pe zi ce trece. Nu face promisiuni deșarte, nu fabulează cu cine știe ce proiecte de anvergură. Sunt conștienți că trebuie să recupereze cei 20 de ani în care localitatea a stat pe loc. Ca o glumă, cineva din echipa candidatului a spus că ,, dacă ar veni cineva la noi, care nu mai fost de 20-30 de ani, ar recunoaște tot, pentru că nu e nimic schimbat. Aceleași străzi, același confort ca pe vremea bunicilor. Om trăi noi la țară, dar parcă prea e ca la țară,,.
Comuna Botoroaga, încremenită în timp, are promisiunea candidatului la primăria Botoroaga, Gheorghiță Ivan-Parpală ( Geo sau Gogoasă) că va suferi schimbări radicale după data de 9 iunie.

 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Botoroaga Schimbarea