× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Utilaj feroviar deraiat la ieșire din Roșiori de Vede

Actualitatea de Teleorman • 01-08-2023, 14:00:51 • 46 vizualizari
 

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Roșiori Nord au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, între stațiile Roșiori de Vede și Atârnați a avut loc un eveniment feroviar.

Din primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, se deplasa din direcția Roșiori de Vede către stația Atârnați, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în urma efectuării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat.

In urma răsturnării a rezultat o victimă, conducătorul utilajului, care la sosirea echipajelor medicale era inconștient, in stop cardiorespirator.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decedat.

Pompierii roșioreni au  intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.

Din păcate, victima, un bărbat de circa  55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul.

Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor cu privire la securitate și sănătate în muncă, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

The post Utilaj feroviar deraiat la ieșire din Roșiori de Vede appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Utilaj Feroviar Deraiat Ieșire Roșiori