× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Șeful de la Ordine Publică Alexandria folosește autospecialele poliției în regim de taxi

Impact News 24 • 01-03-2024, 10:00:53 • 141 vizualizari
 

Pentru că are permisul de conducere suspendat după ce a lovit un autoturism în timp ce pleca la oră târzie de la serviciu, chiar înainte de ziua sa onomastică, ulterior abandonând mașina personală în stradă pentru a nu da ochii cu colegii săi care încercau să-l oprească, șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Alexandria reușește să facă economii serioase la bugetul personal, transformând autospecialele de poliție în taxi.

Deja celebrul Ion Mirea, pentru că despre el este vorba, pune subordonații să-l ia și să-l aducă acasă. Mai mult, polițiștii stau frecvent minute bune după șef să coboare, acesta lăsându-se așteptat mai ceva ca o diva de Hollywood.

CITESTE SI: Imagini exclusive de la incidentul din trafic provocat de un șef din Poliție

Atitudinea polițistului este una care sfidează logica și orice normă de respect pentru meserie, în condițiile în care conducerea poliției se plânge frecvent de lipsă acută de personal. Iar autospeciala de poliție care stă în fața casei șefului de la Ordine Publică Alexandria ar putea foarte bine să patruleze pe drumurile din județ, drumuri pe care accidentele rutiere sunt la ordinea zilei, din nefericire.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Șeful Ordine Publică Alexandria Folosește Autospecialele Poliției