× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Fii Moș Crăciun pentru un copil! O nouă campanie a preotului Cristian Danu

Liber in Teleorman • 20-11-2023, 10:00:16 • 127 vizualizari
 

Comunitatea este chemată să se adune, din nou, într-un spirit de generozitate și iubire pentru a face Crăciunul mai luminos pentru copiii din satul Negreni, comuna Tătărăștii de Jos. Inițiată de către părintele Bogdan Cristian Danu, această campanie de suflet continuă să aducă bucurie în inimile copiilor aflați în nevoi de 8 ani consecutiv.

Cu toții suntem invitați să fim Moș Crăciun pentru acești copii, să aducem un zâmbet pe chipurile lor și să le arătăm că nu sunt singuri în această perioadă specială. Scrisorile copiilor au fost adunate cu dragoste la biserică. Părintele Bogdan Cristian Danu, inițiatorul campaniei, cel care a înființat Centrul „Sfântul Spiridon” și preotul care dedică fiecare zi pentru a rezolva nevoile celor fără de ajutor îndeamnă oamenii să fie parte din această inițiativă plină de emoție. Cu toate obstacolele întâmpinate, el reușește să ofere copiilor și bătrânilor din centrul social o masă caldă și un loc sigur în care să simtă că aparțin unei comunități iubitoare.

„Fii Moș Crăciun pentru un copil! Suntem în al 8 lea an de când am început aceste campanii de suflet și vă chemăm să ne fiți alături aducând bucurie în inima unui copil! Ei mi-au adus scrisorile la biserică, iar eu le împart celor care au inima mărinimoasă. Cine dorește una? Vă rog mesaj pe Whatsaap la 0763 619 189!”, a transmis preotul.

Copiii, cu vise și speranțe nevinovate, și-au arătat dorințele în scrisori și cuvinte pline de inocență așteptând ca Moș Crăciun să le facă visul realitate.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Crăciun Pentru Campanie Preotului Cristian