× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Județul arde, Gâdea și Dragnea urzesc planuri în taină

Ziarul Teleormanul • 21-07-2023, 10:00:12 • 38 vizualizari
 

După mult timp în care discuțiile despre Liviu Dragnea nu-l mai asociau neapărat cu județul Teleorman, acesta devenind mai mult personaj de interes național, acum pare că el însuși mută centrul atenției pe județ.

Până acum, în afară de câteva întâlniri prin zona Videle, neținute la secret, și poate mult mai multe reuniuni de taină cu primari din județul Teleorman, despre vreo discuție cu Liviu Dragnea, social-democrații teleormăneni, în special cei din conducerea partidului, nu concepeau să pomenească, eventual, doar recitau „un punctaj” dat de la organizație pentru cazul în care cineva chiar insista să primească un răspuns.

Lucrurile par să se schimbe însă, dar nu în ceea ce privește transparența. Liviu Dragnea a fost în vizită la vechiul său „centru de comandă”, respectiv la Consiliul Județean Teleorman. Dacă a fost pentru a-și revedea foștii subordonați sau dacă întâlnirea din instituție a vizat repunerea bazelor trio-ului Dragnea – Gâdea – Drăgușin, nu știm, deocamdată. Am încercat să aflăm amănunte de la președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, însă, surpriză sau nu, acesta nu a răspuns. Nici Liviu Dragnea.

Trebuie însă subliniat contextul în care au loc aceste revederi: județul Teleorman este printre cele câteva la nivel național în care controalele la azilele de bătrâni au evidențiat nereguli grave. Premierul Ciolacu a solicitat președinților de consilii județene să demită urgent șefii DGASPC-urilor și să ia toate măsurile pentru remedierea lucrurilor. În aceste condiții, pare logic să considerăm că Gâdea s-a văzut depășit de situație și a căutat sfaturi și susținere la mentorul și fostul său șef Liviu Dragnea. Doar despre Gâdea nu degeaba spun toți că este creația versatului Dragnea…

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Județul Gâdea Dragnea Urzesc Planuri Taină