× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Un bărbat din Vitănești, cercetat pentru că ar fi violat o bătrână din Măgura, a fost arestat preventiv

Ziarul Teleormanul • 15-05-2024, 14:00:11 • 55 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au dispus reținerea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Vitănești, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a admis arestarea preventivă a acestuia.
În ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie de 82 de ani, din comuna Măgura, ar fi fost victima infracțiunii de viol.
Din cercetări a reieșit faptul că, în ziua de 12 mai a.c., un bărbat de 31 de ani, în stare de ebrietate, s-ar fi prezentat la locuința femeii și ar fi agresat-o fizic, ulterior întreținând raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței femeii.
În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea persoanei cercetate, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți confirmând propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbat Vitănești Cercetat Pentru Violat Bătrână Măgura Arestat Preventiv