× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

„Sănătate pe bicicletă într-un mediu nepoluat”

Ziarul Mara • 26-09-2023, 10:00:18 • 56 vizualizari
 

Peste 150 de teleormăneni au participat la acțiunea „Sănătate pe bicicletă într-un mediu nepoluat”.

Dacă sâmbăta trecută, atunci când era programat evenimentul, a plouat torențial, acesta a fost reprogramat în data de 23 septembrie 2023.

Este vorba despre anuala plimbare cu bicicleta organizată de Consiliul Local, Primăria Municipiului Roşiorii de Vede, Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport, prin Biblioteca Municipală „Gala Galaction” şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, cuprinsă în cadrul Campaniei „Săptămâna Europeană a Mobilității 2023”, celebrată în acest an cu tema „Eficiență energetică- Combină și deplasează-te!”.

Au răspuns invitației peste 150 de iubitori ai mersului cu bicicleta, dar și ai unui stil de viață sănătos: copii, adolescenți, tineri și adulți din Roșiorii de Vede, Alexandria, Peretu, Măldăeni, Săceni, Salcia, Scrioaștea, fiecare participant purtând tricouri inscripționate cu logo-ul Comisiei Europene, oferite de ED Teleorman.

Bicicliștii au avut de parcurs un traseu de peste 11 km, pe cele mai importante străzi ale municipiului, cu o pauză de 15 minute, pentru hidratare, la Pădurea Vedea.

Cel mai tânăr participant la această acțiune avea 4 ani, iar cel mai în vârstă, 67 ani.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Sănătate Bicicletă într-un Nepoluat