× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

A zburat către moarte, încercând să-și împace iubita

Impact News 24 • 07-08-2023, 10:00:43 • 54 vizualizari
 

Un tânăr de 23 de ani din Plosca, care avea o relație cu o fată mai mică dintr-un sat învecinat, a zburat astăzi efectiv zeci de metri, cu masina, în aer, pe când încerca, diperat, să ajungă la iubirea lui,povestesc apropiații.

Acesta, cunoscut că băiat cuminte, muncitor, aflase că iubita l-ar înșela. Acest gând i-a luat mințile și s-a suit la volanul mașinii pe care tatăl lui i-o făcuse cadou la absolvirea liceului, și, într-o curbă nesemnalizata de pe DC38 între Plosca și Urluiu, efectiv a zburat, s-a lovit mai întăi de un dâmb de pământ, apoi de peretele lateral al unui fost canal de irigații, ajungând pe fundul de beton al canalului.

CITESTE SI: VIDEO Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații

Bucăți din masină s-au împrăștiat pe zeci de metri, rotile și motorul au zburat, iar masina a ajuns răsturnată, devenind un morman de fiare. Surprinzător, tânărul a supraviețuit, însă gravitatea rănilor a necesitat transportul acestuia la București.

Grav accident între Plosca și Urluiu. Un tânăr de 23 de ani a zburat cu mașina într-un canal de irigații

Cazul a intrat în atenția politiei, pentru a stabili vinovățiile.

[embedded content]

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Zburat Către Moarte încercând Să-și împace Iubita