× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Șoferul microbuzului școlar din Smârdioasa acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore

Actualitatea de Teleorman • 20-03-2024, 20:01:00 • 79 vizualizari
 

Asupra șoferului de microbuz școlar de la Smârdioasa planează suspiciuni de agresiune sexuală după ce o minoră din localitate a povestit mediatorului școlar că a fost pipăita în zonele intime când se afla singură cu șoferul în microbuz. Conducerea instituției de învățământ din Smârdioasa, unde este angajat bărbatul, a sesizat inspectoratul școlar, poliția și a luat măsuri interne în acest caz.

Din verificările făcute de directoarea școlii, minora, care locuiește în Smârdioasa, dar este elevă la școala din Brânceni, a  mers cu microbuzul școlar alaturi de alți elevi, dar rămasă singura cu șoferul acesta a deviat de la traseul obișnuit profitând de ocazie pentru a o atinge în zonele intime.

Minora se află în grija bunicilor paterni, părintii fiind plecați în străinătate, dar după ce a aflat ce s-a intamplat, tatal acesteia s-a întors în țară.  Deși neagă  faptele de care este acuzat, șoferul a fost cercetat disciplinar de conducerea școlii care a luat măsura de sancționare cu diminuarea salariului pentru deviere de la traseul obișnuit, transportarea altor persoane cu microbuzul școlar și a permis fumatul în autovehicul.

Inspectoratul Școlar confirmă că a fost sesizata politia pentru a stabili ce s-a petrecut în acel microbuz școlar, între șofer și minoră. De asemenea, au fost luate măsuri ca minora să beneficieze de consiliere psihologică. Contactat telefonic, șoferul microbuzului, acuzat de abuz sexual spune că nu a fost vorba de așa ceva între el și copila de 14 ani când au fost singuri în mașinĂ. În urmă cu doi ani, acelasi șofer a fost acuzat de mama unei minore de numai 12 ani că ar fi atins-o pe sâni, dar nu a depus o plangere în acest sens și totul a ramas la stadiul de discuții la nivelul școlii, de unde eleva s-a mutat între timp.

În răspunsul oficial al Inspectoratului județean de Poliție se arată că  „În ziua de 19 martie Secția 13 Poliție Rurală Smârdioasa a fost sesizată de către un cadru didactic al unității de învățământ din comuna Smârdioasa cu privire la o posibilă agresiune sexuală comisă de către șoferul microbuzului școlar asupra unei minore. Cercetările preliminare au reliefat faptul că, în ziua de 11 martie a.c., un angajat al unității de învățământ ar fi fost încunoștințat, prin intermediul unor mesaje trimise pe o aplicație de mesagerie, de către o minoră în vârstă de 14 ani, fostș elevă a școlii, domiciliată în localitate, despre faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 52 de ani, cu același domiciliu, ar fi atins-o în zone intime, fără acordul fetei, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport școlar. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.”

 

The post Șoferul microbuzului școlar din Smârdioasa acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Șoferul Microbuzului școlar Smârdioasa Acuzat Agresiune Sexuală Asupra Minore