× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) APROAPE 900 DE INTERVENȚII MEDICALE ÎN MINIVACANȚA DE SFÂNTA MARIA

Antena 3 Alexandria • 17-08-2023, 14:01:08 • 60 vizualizari
 

Peste 800 de intervenții pentru medicii de la Serviciul de Ambulanță Teleorman, în weekend-ul prelungit cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Salvatorii teleormăneni au intervenit, de asemenea la peste 60 de evenimente catalogate având cod roșu. Cu mai multe detalii vine Mirela Ciobanu, manager al Serviciului de Ambulanță Teleorman.

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman au intervenit la aproape 900 de misiuni. Și asta numai zilele trecute, în minivacanța de Sfânta Maria. Cele mai multe intervenții au fost la pacienții care acuzau dureri abdominale și de spate.

Au fost, de asemenea, intervenții și la persoane care acuzau dureri toracice, 25 la număr. 19 apeluri au fost înregistrate la 112 ca urmare a intoxicării unor persoane. Mai mult, medicii au intervenit la două cazuri de moarte suspectă, dar și la un număr de 4 incendii. Nici la capitolul persoane conștiente căzute în locurile publice, situația nu este una mai bună, în cele câteva zile fiind înregistrate cinci astfel de cazuri.

Articolul (VIDEO) APROAPE 900 DE INTERVENȚII MEDICALE ÎN MINIVACANȚA DE SFÂNTA MARIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
APROAPE INTERVENȚII MEDICALE MINIVACANȚA SFÂNTA